Afghaan wietzaden

De wietplanten die uit Afghaan wietzaden groeien blijven compact maar leveren toch een goede opbrengst. Wanneer deze planten in de bloeifase terecht komen zullen ze direct snel gaan groeien omdat Afghan Skunk van nature een heel krachtige plant is. De bladen zijn herkenbaar aan de brede vorm en donkergroene kleur. De toppen van Afghaan wietplanten zullen heel groot worden met glinsterende hars en een afgeplatte vorm. De toppen leveren pure Indica.

Afgaan wietzaden

Profiel Afghaan wietzaden

Het genotype betreft Afghani en Skunk. De planten zijn 90% Indica, het percentage THC ligt hoog. De plant blijft vrij kort met de opbouw van een boom. Het betreft een sterke plant die behoorlijk resistent is tegen overvoeding of overmatige bewatering. Zaden zullen doorgaans binnen drie tot vier dagen ontkiemen. Op basis van een goede verzorging kun je een flinke opbrengst verwachten. Het is een plant die goede zorg zeker zal belonen met een heerlijke geur en smaak!

Waarom kiezen voor Afghan Skunk?

  • De wietplanten zijn optimaal bestand tegen teveel of te weinig voeding en/of water.
  • De THC potentie ligt hoog.
  • De wiet geeft een flinke high.
  • De geur en smaak is sterk en rokerig.

Afghaan wiet voor medicinale toepassingen

Deze wietsoort wordt veel gebruikt bij klachten van misselijkheid, stress, spiertrekkingen en slapeloosheid.

Afghaan zaden kopen

Meer weten over Afghan Skunk of andere zaden? Dan moet je bij Freeseedsonline.com zijn, dé specialist in zelf wiet kweken. Je vindt hier handleidingen voor starters en praktische informatie over cannabis en aanverwante producten. Bezoek direct de website en ga vandaag nog van start!

Tags :-   Afghan Skunk , Afghan cannabis seeds

controleer ook voor : – Power Plant wietzaden

Leave a Reply