Vrouwelijke wietzaden

Alleen de vrouwelijke zaden zijn in staat wiet te leveren, daarom kun je gefeminiseerde zaden kopen waar geen mannetjes meer bij zitten.

 

Populaire wietzaden

Er zijn tientallen populaire wietzaden, toch zijn er een aantal zaden die meer verkocht worden. Dit heeft te maken met het gemak om deze cannabis soorten te kweken zoals bijvoorbeeld Autoflower zaden. Deze soorten zijn erg populair in Nederland:

 

 • Amnesia Haze zaden
 • Power Plant zaden
 • Super Skunk zaden
 • White Widow zaden

 

Wietzaden bestellen

Wanneer je wietzaden gaat bestellen moet je echt wat verder kijken dan alleen het prijskaartje. Wanneer je slechte zaden gaat kweken heb je aan het einde van de rit kans op een mislukte oogst. Hier zijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat je het geen miskoop wordt.

 

Waar moet je op letten bij wietzaad?

Je kunt goede en slechte zaden vrij eenvoudig van elkaar onderscheiden. Er zitten geen barsten in de schil, de vorm is egaal en er is geen rotting te zien. de kleur is donkerbruin, het zaadje zal hard zijn. Wanneer er iets niet klopt kan dit tijdens het ontkiemen vaak al problemen opleveren. Als je probeert het zaadje in te drukken en deze afbrokkelt heb je te maken met zwak zaad. Een sterk zaadje behoudt zijn vorm bij indrukken.

 

Verder moet je letten op:

 

 • Of het kwalitatief goede zaden betreft.
 • Wat de bloeiperiode van de wietplanten is.
 • Of er veel of juist weinig onderhoud nodig is.
 • Hoe groot en hoe breed de planten worden.
 • Autoflowering zaden gaan vanzelf bloeien.

 

Kwaliteit beoordelen bij wietzaden

Als je een goede oogst wilt behalen zul je moeten beginnen bij goede wietzaden. Je kunt hoge kwaliteit zaden herkennen aan een donkerbruine kleur, de zaden behouden dezelfde vorm bij indrukken en zullen niet verkruimelen. Wanneer de zaden rijp zijn is de kans op groei het grootste. Je kunt ze herkennen aan een harde structuur, en een donkerbruine of beige kleur met stippen. Wanneer de zaden zacht en licht van kleur zijn betreft het vaak onrijpe zaden die niet geschikt zijn om te kweken.

 

Online wietzaden bestellen

Om succesvol wiet te kweken zul je eerst goede wietzaden moeten kopen. Daarbij is er een enorme keuze aan variëteiten. Je maakt het jezelf een stuk makkelijker met alleen gefeminiseerde autoflowering wietzaden, want alleen de vrouwelijke planten produceren wiet. In Nederland zijn de meest populaire wietzaden Amnesia Haze, Power Plant, Super Skunk en White Widow. De voornaamste reden dat juist deze zaden zo populair zijn is het feit dat ze eenvoudig te kweken zijn en een relatief korte bloeiperiode hebben. Zeker wanneer je van plan bent buiten wiet te kweken is een korte bloeiperiode een groot voordeel.

 

Dit zijn populaire wietzaden in Nederland:

 

 • Amnesia Haze zaden
 • Power Plant (PP) zaden
 • Super Skunk zaden
 • White Widow zaden

 

Meer weten over populaire wietzaden kweken? Dan moet je op Freeseedsonline.com zijn. Hier kun je niet alleen hoge kwaliteit goedkope wietzaden bestellen, je vindt hier ook veel informatie over wiet kweken en het kiezen van de juiste zaden.

 

Tags:-  Vrouwelijke wietzaden, Wietzaden

controleer ook voor : – Bubblegum zaden

One thought on “Vrouwelijke wietzaden

Leave a Reply