Sneeuwwitje wietzaden

Deze gefeminiseerde wietzaden bestaan uit 80% Indica. De Sneeuwwitje wietzaden zijn van het genotype northern lights x white widow x c 99 genetica. De Sneeuwwitje wiet heeft een uitgesproken zoete smaak en fruitig karakter met de smaak van een suikerspin. Het hoge THC percentage staat garant voor een flinke high zodat je die bedwelmende werking zo goed mogelijk beleeft. De Sneeuwwitje zaden kunnen ook buiten gekweekt worden, het is een plant met een groeiperiode en bloeiperiode die erg snel verloopt. De zaden zijn geschikt om te kweken via de SOG methode op basis van een hydro systeem. Met relatief weinig zorg kun je toch een optimale hoeveelheid gram per plant realiseren. Omdat de bloeiperiode verkort is van tien weken naar pakweg acht weken is de Sneeuwwitje wietplant een waardevol product die zo snel mogelijk resultaat oplevert.

 

Sneeuwwitje wietzaden

Uit veelvuldige experimentatie zijn de Sneeuwwitje zaden ontstaan, de variant die Freeseedsonline.com levert betreffen een kruising van Snow White (White Window en Northern Lights) met Cinderella 99 wat heeft geleid tot een bijzondere Sneeuwwitje pheno. Het is een plant die compacter is van vorm met weinig blad en een verhoogd THC percentage. Het betreft een wietplant met dikke, witte haren en een optimale opbrengst. De optimale groeiperiode ligt op twee tot drie weken. Dit zorgt voor een mooie plant die niet veel langer wordt dan 60 cm.

 

Kenmerken van Sneeuwwitje

De zaden zullen uitgroeien tot een wietplant met toppen die dik zijn en er prachtig uitzien. De toppen kenmerken zich door de vorm van een kaars, ze zijn dik en bedekt met een groot aantal kristallen. Het zijn zware toppen door de witte kristallen die rijkelijk aanwezig zijn. Omdat de stelen dik en sterk zijn kunnen de toppen zonder ondersteuning toch overeind blijven. Qua uiterlijk zien we de bekende Indica uitstraling tevoorschijn komen, de kleur is donkergroen met schutbladeren die ovaal van vorm zijn. De rode stelen bevatten sap met een roodbruine kleur. Het is een plant met weinig bladeren wat knippen heel eenvoudig maakt.

 

Waarom kiezen voor Sneeuwwitje?

  • De genetica is 80% Indica.
  • Genotype northern lights x white widow x c 99 genetica
  • De wiet heeft een fruitige, zoete smaak.
  • De high is sterk.
  • Het is eenvoudig om een hoog aantal gram per plant te realiseren.
  • De grote toppen zijn rijkelijk bedekt met witte kristallen.
  • De plant komt zo snel mogelijk in bloei.
  • De takken hebben weinig blad.

 

Dit is slechts één van de prachtige wietzaden in het assortiment van Freeseedsonline.com. Voor de complete selectie en tips over het kweken van je eigen wietplanten kun je op onze website terecht. Voor zowel starters als gevorderde wiet kwekers is dit jouw adres om cannabis te kweken die jij goed vindt.

 Tags:-  wietplant ,Sneeuwwitje

 

controleer ook voor : – Cheese wietzaden

One thought on “Sneeuwwitje wietzaden

Leave a Reply