Bubblegum zaden

Bubblegum 95x95

Naast die typische smaak van kauwgom is Bubblegum wiet kweken ook populair omdat de ontkieming bijna altijd goed verloopt. Deze wietplant heeft een bloeiperiode van pakweg 8-9 weken, je kunt na 10-11 weken gaan oogsten. Voor een optimale opbrengst Bubble gum wiet adviseren we bij buiten kweken om eind oktober te oogsten. Bubblegum wiet kweken is zowel binnen als buiten mogelijk, je kunt de planten desgewenst in een kas kweken. De planten zullen in de laatste fase dikke en grote toppen ontwikkeld hebben die garant staan voor een grote opbrengst. Je kunt de toppen van deze wietplanten vergelijken met de toppen die je ook op AK planten ziet. Wiet Bubblegum doet zijn naam eer aan, de smaak van kauwgom is goed te onderscheiden door het zoete aroma.

Bubbelgum wietzaden

Effecten van bubblegum wiet

Je zult energieke en euforische highs ervaren met deze cannabis. Ook wordt er een pijnstillende werking aan deze wietsoort toegeschreven.

 

Bubblegum zaden opbrengst

Bij binnen wiet kweken kun je een opbrengst van 500 gram per vierkante meter verwachten. Wanneer je buiten kweekt kun je de opbrengst zelfs verdubbelen, een goed resultaat dus. Let wel op dat Bubblegum wiet kweken niet eenvoudig is waarmee het niet echt een wietplant voor beginners is. De structuur van de plant is kort en heeft een krachtige groei. De zoete smaak met een fris en fruitig aroma zullen veel gebruikers heerlijk vinden.

 

Waarom bubblegum wiet kweken?

  • De plant maakt een snelle bloeifase door van 8-9 weken.
  • De toppen zijn groot en compact.
  • Het THC gehalte ligt hoog voor een krachtige high.
  • De geur en het aroma is zoet van karakter.
  • De smaak van het roken is heel aangenaam.
  • De wiet geeft euforische highs.

 

Meer weten over populaire wietzaden zoals Bubblegum XL, Royal Queen of OG Kush? Je vindt ze allemaal op Freeseedsonline.com. Daarnaast publiceren we ook gratis handleidingen om je op weg te helpen zelf wiet te kweken vol met handige tips voor succesvolle oogsten.

Tags:-  Bubblegum zaden , wietzaden

controleer ook voor: –  Goedkoop wietzaden kopen

One thought on “Bubblegum zaden

Leave a Reply