Cheese wietzaden

De Cheese wietzaden komen voort uit het phenotype Skunk nr.1. De naam is afkomstig van de herkenbare geur van kaas waarmee het met recht Cheese genoemd mag worden. Het is met name een populaire wietsoort in Engeland, daar wordt deze cannabis het vaakst gerookt. Ook internationaal wordt Cheese wiet geprezen, dat is te zien aan het grote aantal top tien vermeldingen in diverse Cannabis Cups in Nederland. De bloeitijd van Cheese wietzaden ligt ongeveer op acht weken, je kunt een gemiddelde opbrengst tegemoet zien. De toppen kenmerken zich door een hoog gehalte aan THC op basis van 60% genetica uit Indica en 40% genetica uit Sativa. Cheese wietzaden zijn bij uitstek geschikt voor starters omdat deze planten eenvoudig te kweken zijn. Het effect dat je voelt bij het gebruik van deze cannabis houdt langdurig aan. Het betreft een stoned gevoel met een krachtige high.

 

Waarom kiezen voor Cheese wietzaden?

  • Korte bloeiperiode van acht weken.
  • De opbrengst ligt op een gemiddeld niveau.
  • Het THC gehalte in de wiet is hoog.
  • Het kaas aroma is bijzonder en aangenaam.
  • De samenstelling betreft 60% Indica en 40% Sativa.
  • Het zijn eenvoudige zaden die met name binnen goed te kweken zijn.

 

Cheese wietzaden voor medicinale toepassingen

De wietsoort wordt veel gebruikt bij klachten van gebrek aan eetlust, angstgevoelens, slapeloosheid, stress en bij pijnbestrijding.

 

Dit is slechts één van de kwaliteitszaden die je tegenkomt op de website van Freeseedsonline.com. Ga direct naar de website voor het complete aanbod wietzaden. Naast de eenvoudig te kweken Cheese wietzaden vind je hier nog veel meer zaden die ook voor starters geschikt zijn. Ook voor handige stap-voor-stap instructies is dit jouw adres voor succesvol wiet kweken!

 

Royal Queen Seeds is een grote zaadbank uit Nederland waar je terecht kunt voor vrijwel ieder populaire cannabis soort zoals bijvoorbeeld de OG Kush, de Critical en Skunk #1. De cannabis plant kent vele variëteiten, met ieder hun unieke eigenschappen. Een aantal wietzaden hebben al meerdere malen de eerste prijs in de wacht gesleept. Niet zo verbazingwekkend als je ziet hoeveel aandacht er aan besteed wordt om deze hoge kwaliteit wietzaden uit Nederland te maken. Wanneer je snel resultaat wilt zien van jouw cannabis plant adviseren we een cannabis soort te kiezen van de Autoflower variëteit, die gaat vanzelf in bloei en hebben ongeveer acht tot tien weken nodig tot ze klaar zijn om te oogsten.

 

Tags:-   wietzaden ,Cheese wietzaden

controleer ook voor:-  Vrouwelijke wietzaden

One thought on “Cheese wietzaden

Leave a Reply