Power Plant wietzaden

De gefeminiseerde wietzaden van de Power Plant bezitten het genotype South African IBL. De smaak van de Power Plant is bitter/zoet met een frisse limoen smaak. De toppen zijn groot en rijk aan THC. De opbrengst van de Power Plant kan onder goede omstandigheden hoog zijn. De high van deze wiet is sterk, energiek en zweverig van karakter. Je kunt deze wietplant buiten kweken. In het kort is de Power Plant een potentieel grote plant met een grote hoeveelheid THC, met een rijke smaak en een sterke high.

 

Profiel Power Plant wietzaden

De oorsprong van de Power Plant ligt in Nederland, de genetica is afkomstig uit Zuid Afrika. Het is een hybride wietplant die aan het einde van de jaren negentig ontwikkeld werd. Onder optimale omstandigheden is het mogelijk om THC waardes boven de 20% te behalen. Dit komt voort uit de Sativa dominante eigenschappen van het zaad. Daardoor is de wietplant wel gevoelig. De planten kenmerken zich door lange, smalle bladeren met opvallende kartels, de kleur is donkergroen.

 

Power Plant opbrengst

Deze wietplanten kunnen zeer grote toppen produceren met relatief weinig bladeren. Daarmee is het afknippen van de toppen extra eenvoudig. De helft van de phenos zorgen voor zeer grote toppen, ze zijn werkelijk indrukwekkend om te zien. De toppen hebben een wat “wollig” karakter, toch kun je een goede opbrengst tegemoet zien. Na het toppen zullen er meer toppen ontstaan. Zonder handmatig toppen kun je drie tot vier hoofdtoppen verwachten. Het is een wietplant die snel in de bloeifase zal geraken, je kunt na de eerste week al ontwikkeling in de top zien ontstaan.

 

Power Plant wiet voor medicinale toepassingen

De wietsoort wordt veel gebruikt bij klachten van depressie, stress, darmklachten, spierkrampen en misselijkheid.

 

Waarom kiezen voor Power Plant?

  • De toppen zijn groot en produceren veel THC.
  • De plant groeit snel.
  • De opbrengst ligt hoog.
  • De aangename smaak is bitter/zoet met een limoen aroma.
  • De high is sterk en zweverig.

 

Tags: –  Power Plant bezitten , Power Plant wietzaden

 

controleer ook voor: –  Sneeuwwitje wietzaden

 

 

One thought on “Power Plant wietzaden

Leave a Reply