Afghaan wietzaden

Afgani wietzaadjes

De planten van die uit de Afghaan wietzaden groeien geven een uitstekend opbrengst op basis van een compacte wietplant. Wanneer de Afghaan wietzaden in de bloeiperiode komen zul je merken dat de plant erg snel start met groeien aan het begin van de bloeitijd, het is van nature een zeer vitale plant. De bladeren lopen breed uit en hebben een donkergroene kleur. De zeer grote toppen groeien uit tot stevige en enigszins platte buds gevuld met Indica genetica.

Afghaan wietzaden

Afghaan wietzaden

De genetica bestaat uit een kruising van Afghani Nr.1 met Skunk Nr. 1, het resultaat is een negentig procent zuivere Indica plant met een hoog THC percentage. De korte plant heeft de opbouw van een boom, deze sterke wietplanten zijn robuust en kunnen wel wat hebben. Ze kunnen goed overweg met teveel of juist te weinig water en voeding. Je kunt de zaden doorgaans binnen drie tot vier dagen laten ontkiemen. Als je de planten de nodige aandacht schenkt zullen ze je een flinke oogst opleveren. Als je bereid bent de planten goed te verzorgen zal dit zeker beloond worden.

 

Voordelen van Afghaan wietzaden

  • Hoge weerstand tegen overvoeding, ondervoeding
  • Hoge weerstand tegen overmatig water of juist te weinig
  • Het smaakprofiel is sterk rokend
  • De high is krachtig
  • Het THC gehalte ligt hoog

 

Afghaan wietzaden voor medicinaal gebruik

Je kunt Afghaan wiet gebruiken wanneer je last hebt van insomnia, stress, misselijkheid of spiercontracties.

 

Gefeminiseerde wietzaden

Een wietplant kan net als mensen mannelijk of vrouwelijk zijn. Dit wordt bepaald door de X en Y chromosomen. Wanneer wietplanten twee X chromosomen bezitten betreft het een vrouwelijke plant die THC-rijke toppen zal krijgen. Bij gefeminiseerde wietzaden betreft het genetisch gemanipuleerde zaden, hierbij worden de vrouwelijke planten geforceerd om mannelijke bloemen te maken. Het resultaat is een zaad dat altijd dubbele X chromosomen bezit en daarmee vrouwelijk zal zijn.

 

Waarom gefeminiseerde wietzaden kopen?

Uit gefeminiseerde wietzaden krijg je alleen vrouwelijke planten die de zo gewilde toppen produceren. Je kunt gefeminiseerde wietzaden binnen kweken onder kunstlicht, maar ook in de kas of buiten in de volle aarde. De gefeminiseerde wietzaden produceren geen bloemen maar THC.

 

Voordelen gefeminiseerde wietzaden

  • De nakomelingen zijn altijd vrouwelijk
  • De kwaliteit van gefeminiseerde wietzaden ligt hoger
  • De opbrengst is uitstekend

 

 

Populaire soorten gefeminiseerde wietzaden

Hier is een lijst met diverse populaire gefeminiseerde wietzaden:

 

    Tags:-  Bubblegum wietzaden  , Gefeminiseerde wietzaden

controleer ook voor: –  Hoe begin je met cannabis kweken? (Deel 1: De basisbenodigdheden)

One thought on “Afghaan wietzaden

Leave a Reply