Autoflower wietzaden

Bij normale wietzaden zal de bloeifase ingaan op het moment dat de dagen korter worden en de nachten langer. De planten krijgen daarmee steeds minder licht per etmaal. Bij autoflowering zaden is de lichtcyclus niet van belang, we noemen deze wietplanten dan ook vaak zelfbloeiers. De bloei zal bij autoflower zaden na ongeveer twee weken van start gaan, bij Haze variëteiten zal dit drie tot zes weken duren. De lengte van de dagen en nachten heeft geen invloed op deze planten, ze bepalen hun eigen tempo. Wanneer je op zoek bent naar automatisch bloeiende wietplanten kun je terecht op Freeseedsonline.com, de specialist in goedkope wietzaden van hoge kwaliteit.

 

Kweken en bloeien bij autoflowering zaden

Over het algemeen kun je stellen dat autoflower zaden tot aan het einde van augustus gekweekt kunnen worden, informeer bij onze klantenservice wanneer je nog vragen hebt. De eerste groei van autoflowering wietzaden duurt twee tot drie weken, daarna komt de plant vanzelf in de bloeifase terecht. Je kunt na pakweg acht tot tien weken gaan oogsten. In tegenstelling tot normale zaden hoef je bij deze types geen rekening te houden met het lichtschema. Het is wel aan te raden voldoende licht te geven, een afwisseling van 18 uur licht en 6 uur donker is optimaal. Maar je hoeft dus niet tussentijds van frequentie te wisselen.

 

Waar moet je op letten bij autoflowering wietzaden?

Wanneer je specifiek op zoek bent naar autoflower zaden voor buiten kweken moet je daarvoor ook de juiste wietzaden bestellen. Je kunt in Nederland doorgaans tot eind augustus dit type zaden planten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Wanneer je aan het einde van de lente of het begin van de zomer start met buiten kweken is het mogelijk om tot wel drie oogsten in een seizoen te bereiken.

 

Goedkoop online autoflower wietzaden bestellen

Wil je direct aan de slag met hoge kwaliteit wietzaden? Dan kun je terecht in de webshop van Freeseedsonline.com. Wanneer je bij ons bestelt krijg je bij aankoop van drie zaden het vierde zaadje helemaal gratis!

 

Profiteer vandaag van 10% korting!

Als je vandaag nog autoflowering wietzaden bestelt bij Freeseedsonline.com profiteer dan van 10% extra korting op de bestelling. Voor startende kwekers hebben we de beste autoflower zaden al op een rijtje gezet.

 

Opbrengst van autoflowering wietplanten

Het is lastig om een gemiddelde opbrengst van deze planten te noemen omdat er zoveel verschil zit tussen de verschillende wietplanten. Het kan zestig gram per plant zijn maar ook driehonderd gram per plant behoort tot de mogelijkheden. Dit hangt met name af van de manier waarop je de cannabis kweekt. Bij Freeseedsonline.com is elk vierde zaadje gratis!

 

Buiten autoflower zaden kweken

Wanneer je van plan bent om de wietplanten buiten te kweken is het van belang om te kiezen voor autoflowering zaden voor buiten gebruik. Je kunt in Nederland dit soort zaden tot pakweg eind augustus planten. Als je vroeger in het seizoen start, aan het einde van de lente of aan het begin van de zomer, is het mogelijk om in hetzelfde jaar tot wel driemaal te oogsten.

 

Autoflowering wietzaden kopen

 

Je kunt bij FSO goedkoop autoflower zaden kopen, met een groot assortiment wietzaden van de beste kwaliteit vind je altijd wat je zoekt. We verkopen alleen gefeminiseerde zaden die vers en uit voorraad leverbaar zijn. Bestel snel en voordelig jouw wietzaden in onze webshop.

 

Tags:-  autoflowering, autoflowering wietzaden

controleer ook voor: –  Beginnen met het kweken van cannabis

 

 

 

Leave a Reply